برای همه ما پیش آمده است که یک سایت وردپرسی با رابط کاربری جذاب را مشاهده کردیم و میخواستیم بدانیم که این سایت از چه قالبی استفاده کرده تا ما نیز از گرافیک جذاب آن استفاده نماییم. در ادامه به این موضوع پرداختهایم که چگونه قالب مورد استفاده در سایتهای وردپرسی را شناسایی کنیم. با ما همراه باشید.
استفاده از قالبهای عالی و جذاب همیشه جزو دغدغههای افراد بوده، در واقع بعضی اوقات زمان زیادی را میطلبد.
اگر دغدغه شما هم پیدا کردن قالب یا پوسته استفاده شده در سایت وردپرسی میباشد این محتوا برای شماست تا بتوانید بدون هیچ هزینه و زحمتی این کار را انجام دهید.
نحوه شناسایی قالب استفاده شده در سایت وردپرسی
در ادامه روشهای را برای شما آماده کردهایم تا به راحتی و بدون دانش خاصی بتوانید قالبها و پوستههای استفاده شده در سایتهای وردپرسی را تشخیص دهید.
حالت اول: بخش فوتر سایت
بعضی از سایتهای وردپرسی اسم پوستهی خود را در بخش فوتر سایت قرار میدهند که این روش راحتتری روش موجود میباشد.
با اینحال تعداد زیادی از سایتهای وردپرسی این ویژگی را ندارند و نمیتوان به آن اکتفا کرد. برای مثال تصویر پایین را مشاهده نمایید که اسم قالب و وردپرس را در بخش فوتر خود قرار داده است.
استفاده از ابزارهای تشخیص قالب یکی از راههای بسیار ساده و سریع به شمار میرود. در ادامه ۵ ابزار آنلاین تشخیص قالب سایت را برای شما معرفی کردیم.
تشخیص قالب وردپرس با استفاده از ابزار آنلاین
ابزارهای تشخیص قالب یکی از راههای شناسایی سریع و آسان قالبهای استفاده شده در وردپرس میباشند. برای استفاده از این نوع ابزارها نیاز به داشتن دانش خاصی نیست و فقط کافیست آدرس سایت موردنظر را وارد کرده تا مشخصات قالب سایت را نمایش دهد.
ابزار شناسایی قالب Kinsta
Kinsta یکی از مجموعههای هاستینگ مشهور میباشد که بصورت اختصاصی در زمینه هاستینگ فعالیت میکنند. این مجموعه ابزاری توسعه دادهاست که توسط آن میتوان قالبهای وردپرسی را شناسایی کرد.
برای استفاده از این ابزار کافیست وارد این لینک شده و آدرس سایت موردنظر خود را وارد نمایید.
بعد از وارد کردن آدرس سایت موردنظر، ابزار اطلاعات دقیقی از قالب و پوسته استفاده شده را به شما نمایش خواهد داد.
جدای از نام قالب، اطلاعات جانبی دیگری نظیر تاریخ آخرین آپدیت، تعداد نصب قالب، تاریخ تولید قالب، لایسنس، توضیحات و کلی اطلاعات دیگری را در اختیار شما قرار خواهد داد.
ابزار WPThemeDetector
این ابزار یکی دیگر از ابزارهای موجود برای شناسایی قالب استفاده شده در سایتهای وردپرسی میباشد. بعد از وارد کردن آدرس سایت خود، اطلاعات کامل و جامعی را به شما نمایش خواهد داد.
این اطلاعات شامل نام قالب، نسخه قالب، طراح و توضیحات قالب میباشد.
همچنین این ابزار اطلاعات پلاگینها و افزونههای استفاده شده در سایت را نیز به شما نمایش میدهد.
قابلیت جذاب این ابزار آن است که میتوانید قالب و افزونههای استفاده شده در این سایت را نیز دانلود نمایید.
ابزار What WordPress Theme Is That?
ابزار What WordPress Theme Is That? یکی دیگر از ابزارهای مشهور این حوزه به شمار میرود. همانند سایر ابزارهای بالا، فقط کافیست آدرس سایت مذکور را وارد نمایید.
اطلاعاتی که این ابزار در خصوص سایت موردنظر در اختیار شما قرار میدهد شامل اسم قالب، لایسنس، نسخه قالب و سایر اطلاعات جانبی میشوند.
در کنار تشخیص اطلاعات پوسته استفاده شده، اطلاعات پلاگینهای نصب شده در سایت را نیز به شما میدهد.
ابزار IsItWP
یکی دیگر از ابزارهای کاربردی شناسایی قالب سایت، ابزار IsItWP میباشد. این ابزار در مرحله اول چک میکند که آیا سایت موردنظر وردپرسی میباشد یا خیر؟
در ادامه، بعد از اینکه متوجه وردپرسی بودن سایت شد، اطلاعات کامل آن را شناسایی میکند.
ابزار موردنظر به سرعت اسم قالب، هاستینگ سایت، و همچنین پلاگینهای استفاده شده را برای شما نمایش میدهد.
نکته مهم درمورد این ابزار آن است که بعضی اوقات اطلاعات پوستههای اختصاصی استفاده شده را شناسایی نمیکند.
ابزار شناسایی قالب وردپرس CodeinWP
آخرین ابزار معرفی شده برای شناسایی قالب وردپرس، ابزار CodeinWP میباشد. همانند سایر ابزارهای معرفی شده بالا، طرز کار این ابزار نیز مشابه آنان میباشد.
فقط کافیست آدرس سایت موردنظر را وارد ابزار کرده تا اطلاعات کامل آن را در اختیارتان قرار دهد.
اطلاعاتی که ابزار در مورد پوسته استفاده شده را به شما نمایش میدهد شامل نام قالب، آدرس قالب، طراح آن، نسخه نصب شده و لایسنس میباشند.
شناسایی قالب وردپرسی بصورت دستی
اگر تمایلی بر استفاده از ابزارهای تشخیص قالب که در بالا معرفی کردیم ندارید، پس باید بصورت دستی اقدام به شناسایی آن کنید.
قبل هر چیزی باید بدانید که قالبهای وردپرسی دارای یک فایل استایل به اسم Style.css میباشند. در این فایل دادههای زیادی وجود دارند که شامل اطلاعات کامل قالب و تمامی کدهای استایلدهی سایت را شامل میشود.
اگر از مرورگر کروم استفاده میکنید، در جایی از صفحه سایت، کلیک راست کرده و روی گزینه View Page Source کلیک نمایید.
در تب جدید باز شده، سورس کد صفحه موردنظر را به شما نمایش میدهد. در مرحله بعد با استفاده از جستجوی کروم (Ctrl + F) متن wp-content/themes/ را پیدا کنید.
وقتی که عبارت موردنظر پیدا شد، روی لینکی که در ادامهی آن Style.css وجود دارد کلیک نمایید تا به صفحهی جدید هدایت شوید.
در صفحه باز شده تمامی اطلاعات قالب را میتوانید مشاهده نمایید. به تصویر زیر دقت کنید. این اطلاعات شامل اسم قالب، آدرس قالب، طراح و توسعه دهنده، توضیحات تکمیلی و کلی اطلاعات دیگر میباشند.
جمعبندی
در این مقاله سعی کردیم روشهای موجود شناسایی قالب استفاده شده در سایتهای وردپرسی را به شما آموزش دهیم.
این روشها هم شامل دستی و هم با استفاده از ابزارهای آنلاین تشخیص بود. استفاده از قالبهای موجود راهکاری کم هزینه میباشد.
ولی در نظر داشته باشید که استفاده از قالبهای آماده، دارای محدودیتهای خاص خود میباشند. برای مثال نمیتوان شخصی سازی کاملی را در سایت خود اعمال کنید.
درنهایت از شما تشکر میکنیم که تا انتها با ما بودید. اگر نظری داشتید یا ابزار دیگری را میشناسید در نظرات برای ما قرار دهید.
منبع: themegrill